Біз вконтактедеміз
Яндекс - іздеу
Кіру формасы
Ет өнімдері курстық жұмысыМазмұны КІРІСПЕ....................................................................................................................3 ІІ. НЕГІЗГІ БӨЛІМ..................................................................................................4 2. Ет өнімдері туралы жалпы түсінік.....................................................................4 2.1. Қазақ халқының ұлттық тағамы-ет және оның жіктелуі..........................6 2.2. Еттің морфологиялық және химиялық құрамы.......................................12 2.3. Ірі қара мал етінің қабылдау, тасымалдау және сақтау.........................18 2.4. Шикізатқа қойылатын талаптар. ..............................................................21 3. Ет өнімдерінің сапасын анықтау......................................................................22 3.1. Еттің сапасын сараптау..............................................................................22 3.2. Ет және ет өнімдерін сертификаттау тәртібі...........................................25 3.3. Сынау нәтижелері.......................................................................................27 ІІІ. ҚОРЫТЫНДЫ.................................................................................................29 ІV. ҚОЛДАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР..................................................................30
Курстық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз Курстық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет Пән: Ветеринария Жұмыс түрі: курстық жұмыс Осы жұмыстың бағасы: 1150 теңге курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайты – diplomnik.kz
|