Біз вконтактедеміз
Яндекс - іздеу
Кіру формасы
Механикалық араластырғышы және айналатын аэраторы бар ферменттерді қолдану арқылы ашытқыларды дайындау сызбасын жобалауКіріспе ...................................................................................................................3 І. Ферменттерге жалпы сипаттама ....................................................................4 1.1 Ферменттер. Қасиеттері. 4 1.2 Ферменттердің практикалық маңызы ..................................................10 1.3 Ашытқылар туралы жалпы сипаттама .................................................11
ІІ. Технологиялық процестерді ұйымдастыру. 16 2.1 Ферментация процестерін ұйымдастыру. 16 2.2 Механикалық араластырғышы және айналатын аэраторы бар ферменттерді қолдану арқылы ашытқыларды дайындау сызбасы.. 16 Қорытынды ...........................................................................................................26 Пайдаланылған әдебиеттер тізімі: 27
Курстық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз Курстық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет Пән: микрооргонизмдер биотехнологиясы Жұмыс түрі: курстық жұмыс Осы жұмыстың бағасы: 1450 теңге курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайты – diplomnik.kz |