Біз вконтактедеміз

Яндекс - іздеу

Кіру формасы

Механикалық араластырғышы және айналатын аэраторы бар ферменттерді қолдану арқылы ашытқыларды дайындау сызбасын жобалау

Кіріспе ...................................................................................................................3

І. Ферменттерге жалпы сипаттама  ....................................................................4

1.1 Ферменттер. Қасиеттері. 4

1.2 Ферменттердің практикалық маңызы ..................................................10

1.3 Ашытқылар туралы жалпы сипаттама .................................................11

 

ІІ. Технологиялық процестерді ұйымдастыру. 16

2.1 Ферментация процестерін ұйымдастыру. 16

2.2 Механикалық араластырғышы және айналатын аэраторы бар ферменттерді қолдану арқылы ашытқыларды дайындау сызбасы.. 16

Қорытынды ...........................................................................................................26

 Пайдаланылған әдебиеттер тізімі: 27

 

Курстық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз

Курстық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет

Пән: микрооргонизмдер биотехнологиясы

Жұмыс түрі: курстық жұмыс

Осы жұмыстың бағасы:  1450 теңге

курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайтыdiplomnik.kz

Яндекс.Метрика