Лактулозаның адам денсаулығына әcepi курстық жұмыс
МАЗМҰНЫ
№
|
|
Бет
|
|
Кіріспе- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
2-3
|
|
|
|
1.1
|
Лактулоза- биогенді қосылыс - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
4
|
1.2
|
Пребиотиктер-бифидус факторлар- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
4-5
|
1.3
|
Лактулозаның физико-химиялық қасиеті- - - - - - - - - - - - - -
|
5-8
|
1.4
|
Лактулозаның физиологиялық қасиеті- - - - - - - - - - - - - - - -
|
9-16
|
|
|
|
2
|
Материалдар мен зерттеу әдістері
|
|
2.1
|
Түйе және сиыр сүтінің физико-химиялық қасиеттерінің
салыстырмалы мінездемесі - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
17-23
|
3.
|
Зерттеу нысанасының әдістері
|
|
3.1
|
Зерттеу нысанасы - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - -
|
24
|
3.2
|
Сүттің физико-химиялық қасиеттерін зерттеу - - - - - - - - -
|
24
|
|
|
|
|
|
|
4.
4.1
|
Зерттеу нәтижелері және оларды талдау
Сиыр және түйе сүтінің химиялық қасиетін анықтау- - - - - -
|
25-26
|
4.2
|
Сиыр және түйе сүтінің физикалық қасиетін анықтау- - - - -
|
26-27
|
4.3
4.3.1
4.3.2
|
Сиыр және түйе сүтінің ферментация процесін зерттеу
Пребиотикпен байытылған сиыр сүтінің ферментация - - - -
процесін зерттеу
Пребиотикпен байытылған түйе сүтінің ферментация - - - -
процесін зерттеу
|
27-28
28-29
|
|
Қорытынды- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
30
|
|
Әдебиеттер тізімі- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
31
|
Курстық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз
Курстық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет
Пән: Валеология
Жұмыс түрі: курстық жұмыс
Осы жұмыстың бағасы: 1150 теңге
курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайты – diplomnik.kz