Біз вконтактедеміз
Яндекс - іздеу
Кіру формасы
Шошқа балантидиозының ет сапасына әсері еттің физикалық және химиялық көрсеткіштері диплом жұмысыМАЗМҰНЫ
НОРМАТИВТІК СІЛТЕМЕЛЕР............................................................................. 8 АНЫҚТАМАЛАР..................................................................................................... 9 БЕЛГІЛЕУЛЕР МЕН ҚЫСҚАРТУЛАР................................................................ 10 1 КІРІСПЕ.................................................................................................. ..............11 2 ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ............................................................................. ............ 15 2.1 Шошқа еті қуаттылығы жоғары тағам..............................................................15 2.2 Ауыл шаруашылығының Қазақстан экономикасында алатын орны.......... .16 3 ӨЗІНДІК ЗЕРТТЕУЛЕР....................... .......................................................... 28 3.1 Зерттеу материалы мен әдістемесі ................................................................... 28 3.2 «Верненский» базарына сипаттама .................................................................. 29 3.3 Өзіндік зерттеулер нәтижесі ............................................................................ 32 3.4 Өзіндік зерттеулер нәтижесін талдау .............................................................. 50 3.5 Экономикалық тиімділікті есептеу .................................................................. 53 4 ЕҢБЕКТІ ҚОРҒАУ...................................... ...................................................... 55 5 ҚОРЫТЫНДЫ.................................................................................................... 56 6 ТӘЖІРИБЕЛІК ҰСЫНЫС................................................................................57 7 ҚОЛДАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ...................................................... 58
Бағасы: 2450 тг Жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз |