Біз вконтактедеміз
Яндекс - іздеу
Кіру формасы
Шошқа аскаридозының ет сапасына әсері, етті физикалық және химиялық тәсілдермен анықтау диплом жұмысыМАЗМҰНЫ
Нормативтік сілтемелер............................................................... 3 Анықтамалар ................................................................................ 4 Белгілер мен қысқартулар......................................................... 5 1. Кіріспе ...................................................................................... 6 2. Әдебиетке шолу ......................................................................9 3. Өзіндік зерттеулер ........................................................................29 3.1 Зерттеу материалы мен әдістемесі.................................... 29 3.2 Базарға сипаттама ............... ................................................ 31 3.3 Өзіндік зерттеулер нәтижесі .............................................. 33 3.4 Өзіндік зерттеулер нәтижесін талдау.................................. 37 3.5 Экономикалық тиімділікті есептеу ................................... 56 4. Еңбекті қорғау .......................................................................... 57 5. Қорытынды............................................................................. 58 6. Практикалық ұсыныс................................... ......................... 59 7. Қолданылған әдебиеттер тізімі............................................... 60
Бағасы: 2450 тг Жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз |