Біз вконтактедеміз

Яндекс - іздеу

Кіру формасы

Тағам гигиенасы саласында мемлекеттік санитарлық-эпидемиологиялық қадағалауды реттеуші нормативтік құжаттардын жинағы диплом жұмысы

Мазмұны

Шартты қысқартулардың тізімі 3
Кіріспе 4
1БӨЛІМ. ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНДЫРУ КӘСІПОРЫНДАРЫНЫҢ ГИГИЕНАСЫ 7
2 БӨЛІМ ТЕЗ БҰЗЫЛАТЫН ТАМАҚ ӨНІМДЕРІН САҚТАУ ЖАҒДАЙЛАРЫНА ЖӘНЕ САТУ МЕРЗІМІНЕ ҚОЙЫЛАТЫН ГИГИЕНАЛЫҚ ТАЛАПТАР 41
3 БӨЛІМ АЗЫҚ ТҮЛІК БАЗАРЛАРДЫҢ ГИГИЕНАСЫ 46
4 БӨЛІМ НАН, НАН.ТОҚАШ, МАКАРОН МЕН КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІН ӨНДIРЕТIН ҰЙЫМДАРДЫН ГИГИЕНАСЫ 58
5 БӨЛІМ ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРЕТІН КӘСІПОРЫНДАРЫНЫҢ ГИГИЕНАСЫ 90
6 БӨЛІМ СҮТ ДАЙЫНДАЙТЫН ҰЙЫМДАРЫНЫҢ ГИГИЕНАСЫ 120
7 БӨЛІМ СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ КӘСІПОРЫНДАРЫНЫҢ ГИГИЕНАСЫ 134
Тестік сұрақтар 163
Әдебиет 171
№1 Қосымша Өндірістік үй.жайлар жинағы мен кейбір шағын қоғамдық тамақ өндіруші объектілері түрлерінің көлемі 172
№2 Қосымша Жартылай дайындалғандардың, тағамдардың және аспаздық өнімдердің сапасын түйсіктік бағалау журналы 174
№3 Қосымша Кондитерлік цехтардың өндірістік үй.жайларының жиынтығы 174
№4 Қосымша Кремнің су фазасындағы қант құрамының есебі 175
№5 Қосымша Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау жағдайларына және сату мерзімі 177
№6Қосымша Цех жұмыскерлерінің медициналық тексерісінің қорытындыларын тіркейтін журналы 189

Дипломдық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз

Дипломдық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет

Пән: Медицина

Жұмыс түрі: дипломдық жұмыс

Осы жұмыстың бағасы:  2800 теңге

курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайтыdiplomnik.kz

 

Яндекс.Метрика