Пробиотикалық сүт тағамдарының технологиясы, сапасы мен қауіпсіздігі диплом жұмысы
Мазмұны
Кіріспе.......................................................................................................10
|
|
1 Әдебиетке шолу.
|
1. 1 Пробиотикалық тағамдарға жалпы түсінік....................................................................................................11-13
|
1. 2 Пробиотикалық тағамдардың құрамындағы бифидобактериялар мен лактобактериялардың негізгі қасиеттері мен олардың өсуіне қажетті қоректік орталар....................................................................13-18
|
1. 3 Сүттің сапасын физико-химиялық көрсеткіштері бойынша қабылдау және бағалау.........................................................................19-20
|
1. 4 Сүттен алынған сапалы және қауіпсіз пробиотикалық тағамдардың өндірісі..........................................................................21-23
|
|
2 Зерттеу нысаны және әдістер
|
2. 1Зерттеу обьектілері............................................................................24
|
2. 2 Сүттің физико-химиялық қасиеттерін зерттеу әдістері........24-37
|
2. 3 Сүт қышқылды бактериялары бойынша сүттің ферментациясын зерттеу әдісі.........................................................................................38-39
|
2. 4 Ашытқыларды өндірісте дайындау және қасиеттерін зерттеу әдістері...................................................................................................39-42
|
2. 5 Сүт тағамдардың қауіпсіздігін анықтау әдістері.......................43-45
|
2. 6 Алынған тағамның биологиялық, тағамдық және энергитикалық құндылығын анықтау әдістері.............................................................45-51
|
2. 6.1 Сүт сарысу белоктарының фракцияларын электрофорез бойынша зерттеу әдістері.....................................................................................52-58
|
|
3 Зерттеу нәтижелері және оны талдау
|
3. 1 Сүттің физико-химиялық қасиеттерін зерттеу нәтижелері.........59
|
3. 2 Түйе сүтінен пробиотикалық тағамдардың технологиясы....59-65
|
3. 3 Алынған пробиотикалық тағамдардың қауіпсіздігін анықтау нәтижелері..............................................................................................65-67
|
3.4 Алынған тағамның биологиялық, тағамдық және энергитикалық құндылығын анықтау нәтижесі............................................................67-68
|
3.4.1Алынған пробиотикалық тағамның биологиялық құндылығын анықтау нәтижелері...............................................................................68-74
|
Қорытынды............................................................................................75-77
|
Қолданылған әдебиеттер тізімі.........................................................78-81
|
Дипломдық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз
Дипломдық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет
Пән: Биология
Жұмыс түрі: дипломдық жұмыс
Осы жұмыстың бағасы: 2350 теңге
курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайты – diplomnik.kz