Біз вконтактедеміз

Яндекс - іздеу

Кіру формасы

Сыраның химиялық құрамын анықтау диплом жұмысы

МАЗМҰНЫ

 Кiрiспе.....................................................................................................................3

І.  Әдебиетке шолу

1.1.         Сыра өндiрiсi ................................................................................................5

1.2.         Сыра өндірісінің технологиясы.................................................................. 8

1.2.1.  Шикiзат және материал ..............................................................................9

1.3.  Сыра өндiрiсiнiң технологиялық схемасы..................................................17 

1.3.1. Сыра суслосын дайындау...........................................................................17

1.3.2.  Суслоны құлмақ пен қайнату....................................................................18

1.3.3. Сыраның тұрақтылығын жоғарлату әдiсi ................................................19

1.4.   Сыра сапасының  көрсеткіштері.................................................................21 

1.5.  Сыра бойындағы микроорганизмдер..........................................................24

1.5.1.  Сiрке қышқыл бактериялары.................................................................... 24 

    1.5.2.  Сыра ашытқысы ........................................................................................28

    ІІ.  Тәжiрибелiк бөлiм

2.1.    Сыра сапасын бағалау әдісі.........................................................................36

2.2.    Сыраның химиялық құрамын анықтау...................................................... 37

2.3.    Сiрке қышқыл бактерияларының морфоцитологиялық,

        дақылдық зерттеу әдісі..................................................................................39 

  ІІІ. Зерттеу нәтижелерi және талдау

3.1.         Сыра сапасын бағалау нәтижелері..............................................................44

3.2.         Сыраның химиялық құрамын анықтау нәтижелері.................................. 44

3.3.         Сірке қышқыл бактерияларының морфоцитологиялық,

           дақылдық зерттеу нәтижелері.................................................................... 46

Тұжырым................................................................................................................49

 Қорытынды..............................................................................................................51

 Пайдаланылған әдебиеттер тiзiмi........................................................................52

 

Дипломдық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз

 

Дипломдық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет

Пән: Химия

Жұмыс түрі: Дипломдық жұмыс

Осы жұмыстың бағасы: 2250 теңге

Дипломдық жұмыстар, Курстық жұмыстар сайтыdiplomnik.kz


Яндекс.Метрика