Біз вконтактедеміз

Яндекс - іздеу

Кіру формасы

Көк базарда сатылатын сүттің микробиологиялық және кейбір физико-химиялық зерттеулерінің нәтижелері диплом жұмысы

Мазмұны

1 КІРІСПЕ
2 ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ
2.1 Сүттің микрофлорасы
2. 2 Сүттің бактериялық ақаулары
2.3 Сүттің микробтармен ластану көздері
2.4 Сүттегі микроорганизмдердің тіршілік әрекетін реттеу
3 ӨЗІНДІК ЗЕРТТЕУЛЕР
3.1 Материал және зерттеу әдістері
3.2 Өзіндік зерттеулердің нәтижесін талдау
3.2.1. Алматы қаласының орталық көк базарының зертханасының
сипаттамасы.
3.2.2 Сүтті сезімдік зерттеу
3.2.3 Сүттің тығыздығын анықтау
3.2.4 Сүттің майлылығын анықтау
3.2.5 Сүттің қышқылдығын анықтау
3.2.6 Сүтті бруцеллезге тексеру
3.2.7 Сүтті желінсауға тексеру
3.2.8 Сүттің бактериямен ластануын анықтау
3.2.9 Сүттің коли.титрін анықтау
3.2.10 Сүтті туберкулезге тексеру
3.2.11 Сүттен стафилакоккты анықтау
3.2.12 Сүттің жалпы микробиологиялық көрсеткішін анықтау
4 ЕҢБЕКТІ ҚОРҒАУ
5 ҚОРЫТЫНДЫ
6 ПРАКТИКАЛЫҚ ҰСЫНЫСТАР
7 ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ

Дипломдық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз

Дипломдық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет

Пән: ветеринария

Жұмыс түрі: дипломдық жұмыс

Осы жұмыстың бағасы:  2800 теңге

курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайтыdiplomnik.kz

Яндекс.Метрика