«Алтын Орда» iшкi сауда объектiсiне сатуға келіп түскен ешкі етінің сапасын сезімдік және зертханалық әдістер арқылы анықтау диплом жұмысы
Мазмұны
МАЗМҰНЫ
НОРМАТИВТІК СІЛТЕМЕЛЕР
|
6
|
АНЫҚТАМАЛАР
|
7
|
БЕЛГІЛЕУЛЕР МЕН ҚЫСҚАРТУЛАР
|
8
|
1 КІРІСПЕ
|
9
|
2
|
ҒЫЛЫМИ ӘДЕБИЕТТЕРГЕ ШОЛУ
|
11
|
2.1
|
Ешкілердің шығу тегі, классификациясы мен биологиялық ерекшелігі
|
11
|
2.2
|
Қазақстандағы ешкі шаруашылығының қазіргі жағдайы
|
14
|
2.3
|
Ешкі еті мен сүтінің тағамдық құндылығы
|
15
|
2.4
|
Ешкінің тұқымдары олардың өнімділік бағыттары
|
18
|
2.5
|
Ешкілердің жиі кездесетін аурулары
|
29
|
3
|
НЕГІЗГІ БӨЛІМ
|
36
|
3.1
|
Зерттеулердің материалдары мен әдістері
|
39
|
3.2
|
«Алтын Орда» ішкі сауда объектісіне сипаттама
|
39
|
4
|
ЗЕРТТЕУЛЕРДІҢ НӘТИЖЕЛЕРІ
|
42
|
4.1
|
Зерттеуге алынған ешкі етінің сезімдік көрсеткіштері
|
42
|
4.2
|
Етті биохимиялық тексеру нәтижелері
|
45
|
4.3
|
Экономикалық шығынды есептеу
|
49
|
5
|
ЕҢБЕКТІ ҚОРҒАУ ЖӘНЕ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ МӘСЕЛЕЛЕРІ
|
51
|
6
|
ҚОРЫТЫНДЫЛАР
|
54
|
7
|
ТӘЖІРИБЕЛІК ҰСЫНЫСТАР
|
55
|
8
|
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ
|
56
|
Дипломдық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз
Дипломдық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет
Пән: ветеринария
Жұмыс түрі: дипломдық жұмыс
Осы жұмыстың бағасы: 2450 теңге
курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайты – diplomnik.kz