КІРІСПЕ..................................................................................................................
|
10
|
1 Дипломдық жұмысты әзірлеуге бастапқы ақпарат Жалпы жағдайлар.........
|
11
|
2 Жалпы жағдайлар...............................................................................................
|
13
|
2.1 «ҚазҚұрылысШыны» ЖШС жалпы мінездемесі және қызметкерлік аймағы.....................................................................................................................
|
13
|
2.2 Кәсіпорынның ішкі құрылымы және қызметкерлік аймағы.......................
|
13
|
3 Өнім тулары жалпы мағлұматтар......................................................................
|
16
|
3.1 Бұйымның қызметтік тағайындалуы.............................................................
|
16
|
3.2 Өнім классификациясы...................................................................................
|
17
|
4 Өнім сапасын анықтау........................................................................................
|
20
|
4.1 Өнім сапасы туралы жалпы мағлұматтар......................................................
|
20
|
4.2 Сапа көрсеткіштерінің атаутізімін анықтау..................................................
|
22
|
4.3 Өнімнің сапа деңгейін бағалау.......................................................................
|
24
|
4.4 Өнімді дайындаудың сапа деңгейін статикалық талдау..............................
|
25
|
4.5 Статистикалық талдауды жақсарту мақсатында Statistica бағдарламасын ұсыну.......................................................................................................................
|
27
|
5 Кәсіпорындағы сапа менеджменті жағдайы ....................................................
|
32
|
5.1 Негізгі жұмысшыларды дайындау орталығы................................................
|
32
|
5.2 Өндірісті жоспарлау........................................................................................
|
33
|
5.3 Ішкі тексерулер жүргізу барысы....................................................................
|
33
|
5.4 Сапамен қамтамасыз ету.................................................................................
|
34
|
5.5 Басшылық жағынан талдау.............................................................................
|
35
|
6 Қазақстандағы аккредиттеу жағдайы................................................................
|
36
|
6.1 Аккредиттеу туралы жалпы ұғым, процедуралар кезеңдері.......................
|
36
|
6.2 Қазақстан Республикасындағы аккредиттеуді жүргізу реті........................
|
37
|
6.3 Қазақстандағы аккредиттеуді жүргізу мақсаттары мен мәні......................
|
41
|
6.4 Аккредиттеу аттестатының тоқталу жағдайлары.........................................
|
42
|
7 «Әйнек» сынау зертханасының күйін бағалау.................................................
|
43
|
7.1 Сынау зертханасының құрамы мен құрылымы............................................
|
43
|
7.2 Сынау зертханасында сапаның басқарылу күйі...........................................
|
45
|
7.3 Сынау зертханасының сыртқы ұйымдармен өзара әрекеттесуі..................
|
46
|
7.4 Зертхана жүзеге асырылатын сынау әдістері................................................
|
48
|
7.5 Жабдықпен қамтылуы.....................................................................................
|
49
|
8 Өнімді сынау.......................................................................................................
|
51
|
8.1 «Әйнек» зертханасында бұйымды сынауға дайындық................................
|
51
|
8.2 Шынықтырылған шыныны механикалық тұрақтылыққа сынау.................
|
51
|
8.3 Шыныпакетті ұзақмерзімділікке сынау.........................................................
|
53
|
8.4 Өлшеулерді қадағалау.....................................................................................
|
56
|
8.5 Сынау нәтижелерінің сапасын қамтамасыз ету............................................
|
56
|
8.6 Нәтижелерді рәсімдеу......................................................................................
|
57
|
9 Техникалық талаптар..........................................................................................
|
58
|
9.1 Өнімнің дайындалу технологиясы.................................................................
|
58
|
9.2 Өнімді таңбалау, қаптау, тасымалдау, сақтау және оны жүзеге асыру шарттары.................................................................................................................
|
62
|
10 Нормативтік құжаттама құру..........................................................................
|
63
|
10.1 Техникалық шарт жобасын құру..................................................................
|
63
|
10.2 Құжаттаманың қалып бақылауын жүргізуді жоспарлау және жүргізу....
|
64
|
10.3 Техникалық құжаттама сапасын бағалау.....................................................
|
65
|
11 Өндірістің техникалы-экономикалық негізделуі...........................................
|
66
|
12 Еңбек қорғау......................................................................................................
|
74
|
Қорытынды.............................................................................................................
|
89
|
Пайдаланылған әдебиеттер тізімі.........................................................................
|
90
|
А қосымшасы
|
|
Ә қосымшасы
|
|
Б қосымшасы
|
|
В қосымшасы
|
|
Г қосымшасы
|
|