Яндекс - іздеу
Кіру формасы
МатериалыКәсіпорын өнімінің бәсекеге қаблеттігін арттыру Фудмастер компаниясы диплом жұмысы
МАЗМҰНЫ
КІРІСПЕ 3 1 КӘСІПОРЫН ӨНІМІНІҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН АРТТЫРУДЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ АСПЕКТІЛЕРІ 6 1.1 Кәсіпорын өнімінің бәсекеге қабілеттілігінің экономикалық мәні 6 1.2 Өнімнің бәсеке қабілеттілігін бағалаудың әдістемелік негіздері 13 1.3 Өнімнің бәсекеге қабілеттілігіне әсер ететін факторлар 19
2 «ФУДМАСТЕР» ӨНІМІНІҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН ТАЛДАУ 23 2.1 «ФудМастер» ЖШС-нің өндірістік-шаруашылық қызметін талдау 28 2.2 «ФудМастер» өнімінің бәсекелік ұстанымын бағалау 42
3 КӘСІПОРЫН ӨНІМІНІҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН ЖОҒАРЫЛАТУ 48 3.1 Бәсекелік ұстанымды жоғарылату стратегиясы 48 3.2 «ФудМастер» ЖШС өнімінің бәсекеге қабілеттілігін арттыру жолдары 56
ҚОРЫТЫНДЫ 62 ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР КӨЗДЕРІ 65 ҚОСЫМШАЛАР 67
Бағасы: 2250 тг Жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз
|