Яндекс - іздеу

Кіру формасы

Материалы

Пробиотикалық сүт тағамдарының технологиясы, сапасы мен қауіпсіздігі диплом жұмысы

Мазмұны

Кіріспе.......................................................................................................10 

 

 1 Әдебиетке   шолу.

1.  1   Пробиотикалық  тағамдарға  жалпы  түсінік....................................................................................................11-13

1. 2 Пробиотикалық тағамдардың құрамындағы  бифидобактериялар  мен  лактобактериялардың  негізгі  қасиеттері мен олардың  өсуіне  қажетті  қоректік  орталар....................................................................13-18

1. 3  Сүттің  сапасын  физико-химиялық көрсеткіштері бойынша  қабылдау және бағалау.........................................................................19-20

1. 4 Сүттен алынған сапалы және қауіпсіз пробиотикалық    тағамдардың   өндірісі..........................................................................21-23

 

 2 Зерттеу  нысаны  және  әдістер   

 2. 1Зерттеу обьектілері............................................................................24

 2. 2 Сүттің  физико-химиялық қасиеттерін  зерттеу  әдістері........24-37

 2. 3 Сүт қышқылды бактериялары бойынша сүттің  ферментациясын  зерттеу  әдісі.........................................................................................38-39

 2. 4 Ашытқыларды өндірісте дайындау және қасиеттерін зерттеу әдістері...................................................................................................39-42

 2. 5 Сүт тағамдардың қауіпсіздігін анықтау әдістері.......................43-45

 2. 6 Алынған тағамның биологиялық, тағамдық және энергитикалық құндылығын анықтау әдістері.............................................................45-51

 2. 6.1 Сүт сарысу белоктарының фракцияларын электрофорез бойынша зерттеу  әдістері.....................................................................................52-58

 

3   Зерттеу  нәтижелері  және  оны талдау

3. 1 Сүттің  физико-химиялық қасиеттерін  зерттеу  нәтижелері.........59

3. 2 Түйе сүтінен пробиотикалық     тағамдардың  технологиясы....59-65

3. 3 Алынған  пробиотикалық тағамдардың қауіпсіздігін анықтау нәтижелері..............................................................................................65-67

3.4 Алынған тағамның биологиялық, тағамдық және энергитикалық құндылығын анықтау нәтижесі............................................................67-68

3.4.1Алынған пробиотикалық тағамның биологиялық құндылығын анықтау нәтижелері...............................................................................68-74

Қорытынды............................................................................................75-77

Қолданылған   әдебиеттер  тізімі.........................................................78-81   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дипломдық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз

Дипломдық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет

Пән: Биология

Жұмыс түрі: дипломдық жұмыс

Осы жұмыстың бағасы:  2350 теңге

курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайтыdiplomnik.kz

 

Яндекс.Метрика