Яндекс - іздеу

Кіру формасы

Материалы

Ет өнімдері курстық жұмысы

Мазмұны

КІРІСПЕ....................................................................................................................3

ІІ. НЕГІЗГІ БӨЛІМ..................................................................................................4

2. Ет өнімдері туралы жалпы түсінік.....................................................................4

    2.1. Қазақ халқының ұлттық тағамы-ет және оның жіктелуі..........................6

    2.2. Еттің морфологиялық және химиялық құрамы.......................................12

    2.3.         Ірі қара мал етінің қабылдау, тасымалдау және  сақтау.........................18

    2.4.         Шикізатқа қойылатын талаптар. ..............................................................21

3. Ет өнімдерінің сапасын анықтау......................................................................22

    3.1.         Еттің сапасын сараптау..............................................................................22

    3.2.         Ет және ет өнімдерін сертификаттау тәртібі...........................................25

    3.3.         Сынау нәтижелері.......................................................................................27

ІІІ. ҚОРЫТЫНДЫ.................................................................................................29

ІV. ҚОЛДАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР..................................................................30

 

Курстық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз

Курстық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет

Пән: Ветеринария

Жұмыс түрі: курстық жұмыс

Осы жұмыстың бағасы:  1150 теңге

курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайтыdiplomnik.kz

 

Яндекс.Метрика