Біз вконтактедеміз

Яндекс - іздеу

Кіру формасы

Кәсіпорын өнімінің бәсекеге қаблеттігін арттыру Фудмастер компаниясы диплом жұмысы

 

МАЗМҰНЫ

 

КІРІСПЕ                                                                                                                  3

1  КӘСІПОРЫН ӨНІМІНІҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН АРТТЫРУДЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ АСПЕКТІЛЕРІ                                             6           

1.1       Кәсіпорын өнімінің бәсекеге қабілеттілігінің экономикалық мәні 6

1.2       Өнімнің бәсеке қабілеттілігін бағалаудың әдістемелік негіздері          13                        

1.3       Өнімнің бәсекеге қабілеттілігіне әсер ететін факторлар                      19                        

 

2             «ФУДМАСТЕР» ӨНІМІНІҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН ТАЛДАУ    23                     

2.1    «ФудМастер» ЖШС-нің өндірістік-шаруашылық қызметін талдау             28

2.2    «ФудМастер» өнімінің бәсекелік ұстанымын бағалау                          42

 

3        КӘСІПОРЫН ӨНІМІНІҢ БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІЛІГІН ЖОҒАРЫЛАТУ         48                          

3.1    Бәсекелік ұстанымды жоғарылату стратегиясы                                   48

3.2   «ФудМастер» ЖШС өнімінің бәсекеге қабілеттілігін арттыру жолдары            56

 

ҚОРЫТЫНДЫ                                                                                                     62

ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР КӨЗДЕРІ                                            65

ҚОСЫМШАЛАР                                                                                                 67

 

 Бағасы: 700 тг

Жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз