Біз вконтактедеміз

Яндекс - іздеу

Кіру формасы

«Алтын Орда» iшкi сауда объектiсiне сатуға келіп түскен ешкі етінің сапасын сезімдік және зертханалық әдістер арқылы анықтау диплом жұмысы

Мазмұны

МАЗМҰНЫ

НОРМАТИВТІК СІЛТЕМЕЛЕР

6

АНЫҚТАМАЛАР

7

БЕЛГІЛЕУЛЕР МЕН ҚЫСҚАРТУЛАР

8

    1        КІРІСПЕ

9

2

ҒЫЛЫМИ ӘДЕБИЕТТЕРГЕ ШОЛУ

11

  2.1

Ешкілердің шығу тегі, классификациясы мен биологиялық ерекшелігі

 

11

2.2

Қазақстандағы ешкі шаруашылығының қазіргі жағдайы

14

2.3

Ешкі еті мен сүтінің тағамдық құндылығы  

15

2.4

Ешкінің тұқымдары олардың өнімділік бағыттары

18

2.5    

Ешкілердің жиі кездесетін аурулары

29

3

НЕГІЗГІ БӨЛІМ

36

3.1

Зерттеулердің материалдары мен әдістері

39

3.2                 

«Алтын Орда» ішкі сауда объектісіне сипаттама

39

4

ЗЕРТТЕУЛЕРДІҢ  НӘТИЖЕЛЕРІ

42

4.1

Зерттеуге алынған ешкі етінің сезімдік көрсеткіштері

42

4.2

Етті биохимиялық тексеру нәтижелері

45

   4.3

Экономикалық шығынды есептеу

    49

5

ЕҢБЕКТІ ҚОРҒАУ ЖӘНЕ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ МӘСЕЛЕЛЕРІ

51

6

ҚОРЫТЫНДЫЛАР

54

7

ТӘЖІРИБЕЛІК ҰСЫНЫСТАР

55

8

ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ

56

 

Дипломдық жұмысты көшіру үшін Сатып алу мәзірінен толығырақ мәліметті алыңыз

Дипломдық жұмыс бойынша қысқаша мәлімет

Пән: ветеринария

Жұмыс түрі: дипломдық жұмыс

Осы жұмыстың бағасы:  2450 теңге

курстық жұмыс, дипломдық жұмыс сайтыdiplomnik.kz

Яндекс.Метрика